0001

 

 

رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران با گراميداشت روز ۲۶ آذر ماه روز حمل و نقل گفت: اين روز، روز قدرداني از خدمات ارزنده رانندگان زحمت کش که جزو امين ترين افراد به شمار مي آيند به همراه ساير دست اندرکاران و شاغلان بخش حمل و نقل کشور مي باشد. اين روز فرصت مناسبي است براي بازنگري نيازها و مشکلات اين بخش به طور عموم و به صورت خاص اتحاديه مسافربري استان تهران.

 

 

علي انصافي، رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران با گرامي داشت روز ۲۶آذرماه در علت نام گذاري آن بيان داشت: در تاريخ تحولات صنعت حمل و نقل کشورمان، روزها و ايام سرنوشتسازي بوده که نقش تعيين کننده و کليدي در شکلگيري و انسجام اين صنعت ايفا نموده است. ۳۸در جنگ تحميلي که شير مردان و دلاور مردان ايران زمين در دفاع از ميهن خويش در جبهه هاي حق عليه باطل در نبرد نابرابر با ايادي استکبار شرق و غرب بودند از يک طرف بحران ناشي از اتمام ذخيره کالاهاي اساسي کشور را فرا گرفته بود و از طرف ديگر۱۰۰کشتي حامل کالا در بنادر جنوبي در انتظار تخليه بار، لنگر انداخته بودند و به دليل درگيري و جنگ در مناطق غربي کشور با بحران تخليه بارگيري مواجه بود. روز ۲۶آذرماه ۱۳۶۲رهبر کبير انقلاب با فرمان خود تمامي کاميون داران را براي تخليه هر چه سريع تر به بنادر ترغيب نمود و به همت آن دليرمردان کشور از وضعيت بحراني خارج شد.

انصافي بيان داشت: ۲۶آذرماه يادآور چنين ايامي است به همين جهت از سال ۱۳۷۶اين روز را به پاس خدمات طاقت فرساي ناوگان خستگي ناپذير حمل و نقل به نام روز حمل و نقل نامگذاري نمودند.

او با اشاره به مشکلات فعالان اين حوزه در صنف متبوع خود تاکيد کرد: متاسفانه چند سالي است که دولت با صدور بخشنامه هايي کليه سرويس هاي کارکنان ادارات را لغو نموده است. اين سياست نه تنها مشکلي از ترافيک تهران را حل نکرده بلکه مشکلات بسياري را هم ايجاد کرده است. با اين تصميم اگر تعداد ۴۰نفر با يک اتوبوس و يا ۱۸نفر با يک ميني بوس در زمان معين از منزل به محل کار و بالعکس منتقل مي گرديدند اکنون براي ۴۰نفر مسافر ۴۰وسيله نقليه شخصي جايگزين شده است که اين امر باعث افزايش آلودگي، ترافيک و استهلاک شده است.

انصافي در راستاي رفع اين مشکل تصريح کرد:از دولت محترم درخواست دارم براي برقراري مجدد سرويس کارکنان ادارات موضوع را بررسي و. تصميم مقتضي را لحاظ نمايند.

او عدم نوسازي اتوبوس و ميني بوس هاي بخش خصوصي که زير پوشش اتحاديه مسافربري مي باشد را يکي از معضلات عمده اين صنعت برشمرد و گفت: اميدواريم نوسازي اين بخش را با اعمال تبصره ۱۳زير نظر اتحاديه مربوطه عملي سازند.

رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران از ديگر خواسته هاي اين حوزه را رفع مشکل تهيه لاستيک برشمرد و تاکيد کرد: براي جلوگيري از افزايش بيرويه نرخ لاستيک و قطعات يدکي مورد نياز بايد شرايطي فراهم شود که اتحاديه مربوطه بتواند اقلام مورد نظر را تامين و توزيع کند تا دلال بازي هايي که در حال حاضر در بازار به وجود آمده از ميان برداشته شود.

انصافي با تاکيد بر اهميت بهره مندي از نظرات کارشناسانه متخصصان صنفي به وقت تصميم گيري براي اصناف از سوي مراکز دولتي گفت: انتظار مسئولان اتحاديه هاي حمل و نقل بار و مسافر، توجه بيشتر به نظريات خبرگان صنفي در تصميمات مربوط به حمل و نقل و مسافر و استفاده از تجربيات فراوان اين افراد مي باشد. مسئولان صنفي هر کدام در سمت خود از کارشناسان برجسته صنفي هستند؛ لذا بايد بهره برداري وافي از نظرات ايشان مدنظر قرار گيرد.

اطلاعات تماس

  • آدرس : خیابان سرهنگ سخائی - روبروی پارکینگ امور خارجه - ساختمان شماره 40 - طبقه سوم
  • کد پستی : 1136834835

  • 66746467
    66746266
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درباره اتحادیه

اتحادیه صنف مسافربری استان تهران با توجه به وجود تصاویری از مدیران و سوابق مستند از سال 1312 نه به صورت اتحادیه بلکه به صورت حرفه ای فعالیت داشته است. در گذشته به منظور حمل و نقل کالای پستی از اتومبیل هایی با اطاق سیمی استفاده می گردید، به تدریج با شکل گیری وسائل نقلیه و ورود کامیون و اتوبوس به بازار، مدیران موسسات باربری و مسافربری با مراجعه به اداره شهربانی و شهرداری مجوز اخذ نموده و امور حمل و نقل را در کشور انجام می دادندنمایش جزئیات

مسئولین اتحادیه