علي انصافي، رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران:

ماده ۱۸۶ يکي از معضلات صدور پروانه کسب/ اعضاي صنف، توان تامين هزينه زندگي را ندارند، ماليات را چگونه پرداخت کنند؟

 

رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران يکي از معضلات صدور پروانه کسب را ماده ۱۸۶قانون ماليات هاي مستقيم دانسته و بيان داشت: اگر سازمان امور مالياتي با وضع ماده ۱۸۶ به دنبال شفاف سازي است اين ماده بر عکس، کاري مي کند که افراد بدون پروانه کسب و دردسرهاي آن به کار خود ادامه دهند و از اخذ پروانه خودداري کنند.

 

علي انصافي، رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران با بيان مطلب فوق گفت: سازمان امور مالياتي بايد شرايط اخذ پروانه را تسهيل کند تا افراد رغبت براي قانونمند شدن داشته باشند. ماده ۱۸۶ افراد را از قانون فراري مي دهد و به کار سياه وادار مي سازد.

وي در ادامه افزود: متاسفانه سازمان در شرايط کنوني که وضعيت اقتصادي اصناف بسياردشوار شده، مبادرت يه کشيدن متمم براي سال ۹۷ کرده است و نه تنها برگ قطعي را صادر نمي کند؛ بلکه محاسبات گذشته را نيز قبول نداشته و مجدد مطالبات جديد ارائه مي دهد. آيا سازمان وضعيت اقتصادي را مشاهده نمي کند؟ اصناف از نادرآمدي خود چگونه ماليات بدهند؟

انصافي تاثير تعطيلي اصناف بر کسادي کل کسب و کار را زنجيروار دانسته و بيان داشت: ذات کسب و کار صنف مسافربري مبتني بر ترددهاي شهري و بين شهري و جابه جايي افراد است. ستاد ملي کرونا براي جلوگيري از شيوع ويروس، رفت و آمد را به کل منع، تمامي تورها را تعطيل و مسافرت هاي بين شهري را معلق کرده و از سوي ديگر حجم حضور کارکنان در ادارات و کارخانجات را نيز نصف نموده؛ ضمن اينکه افزايش حدوداً ۴۰ درصدي حقوق کارگران و کارمندان، دغدغه هاي ديگري براي افزايش قيمت ها در جامعه ايجاد کرده است؛ چرا که هزينه خدمات را در تعميرگاه ها بالا مي برد و مانند زنجير اين گراني در کشور ادامه مي يابد.

وي ادامه داد: کنترل مواد غذايي با ارز ۴۲۰۰ که عمده مخارج و سبد خانوار را تشکيل مي دهد در دست دولت است و مي تواند حجم سنگيني از گراني ها را کنترل کند. با اوصافي که گفته شد قاعده کار روشن است، مسافر براي جابه جايي بسيار اندک شده و از سويي تورها تعطيل، هيچ وسيله اي براي اين کار اجاره نمي شود و تجمعات کنترل مي شود، مراسمي برگزار نمي گردد، مدارس، دانشگاه ها، مراکز آموزشي تعطيل، صنوف نيمه تعطيل و يا تعطيل، پس وقتي که تمامي منابع درآمد تعطيل شود از کجا و چگونه درآمد زايي کنيم ؟

انصافي تصريح کرد: اعضاي صنف مسافربري توان جبران هزينه هاي زندگي را ندارند چه رسد به اينکه ماليات اضافه بپردازند

اطلاعات تماس

  • آدرس : خیابان سرهنگ سخائی - روبروی پارکینگ امور خارجه - ساختمان شماره 40 - طبقه سوم
  • کد پستی : 1136834835

  • 66746467
    66746266
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درباره اتحادیه

اتحادیه صنف مسافربری استان تهران با توجه به وجود تصاویری از مدیران و سوابق مستند از سال 1312 نه به صورت اتحادیه بلکه به صورت حرفه ای فعالیت داشته است. در گذشته به منظور حمل و نقل کالای پستی از اتومبیل هایی با اطاق سیمی استفاده می گردید، به تدریج با شکل گیری وسائل نقلیه و ورود کامیون و اتوبوس به بازار، مدیران موسسات باربری و مسافربری با مراجعه به اداره شهربانی و شهرداری مجوز اخذ نموده و امور حمل و نقل را در کشور انجام می دادندنمایش جزئیات

مسئولین اتحادیه