رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران گفت: با شيوع کرونا از مجموع ۱۰ هزار راننده ناوگان مسافربري، ۶۰ درصد به طور کامل بيکار شده‌اند.

 

02

علي انصافي، رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران افزود: صنف مسافربري از جمله صنوف آسيب ديده در شرايط کرونا بوده است، به طوري که با تعطيلي مدارس، دانشگاهها و تورهاي مسافرتي، فعاليت بسياري از رانندگان و دارندگان وسايل نقليه مسافربري که عضو اين اتحاديه بوده اند، تعطيل شد.

وي ادامه داد: فقط ۴۰ درصد از رانندگان ما همچنان فعال هستند و ۶۰ درصد بيکار شده اند. از ۱۲۰ شرکت زير مجموعه اتحاديه هم، شب عيد يکي از شرکت ها مجبور به تعطيلي و انحلال شد.

انصافي همچنين گفت: تا کنون از ۱۰ هزار راننده تحت پوشش اتحاديه، بيش از ۲هزار نفر از رانندگان به بيماري کرونا مبتلا شده اند و بيش از ۲۰۰ نفر نيز جان خود را ازدست داده اند. فقط در يک ماه گذشته در شرکت مسافربري ما، ۳ نفر از کرونا فوت کردند.

وي افزود: شرايط کار و معيشت رانندگان بسيار سخت است، حتي رانندگان سرويس هاي بيمارستان ها هم در اولويت نخست دريافت واکسن کرونا قرار نگرفته اند و همه رانندگان در اولويت سوم هستند.

رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران تصريح کرد: بهتر بود که در کنار تسهيلات حمايتي يا حتي به جاي آن، بخشودگي مالياتي و پرداخت بيمه رانندگان و تسهيل در تهيه لاستيک و لوازم جانبي مورد توجه قرار ميگرفت.

انصافي ادامه داد: نوسازي ناوگان حمل و نقل شهري و برون شهري بيش از پنج سال است که متوقف شده، کارخانجات توليدکننده انواع اتوبوس، ميني بوس و ون، توليدشان به صفر نزديک است و واردات هم انجام نشده است.

وي افزود: در بازار قطعات مورد نياز و روغن و وسايل جانبي اصل به آساني پيدا نميشود و برخي از فروشندگان نيز اجناس غيراصل را با قيمت اجناس اصل ميفروشند.

رئيس اتحاديه مسافربري استان تهران گفت: در جهت جلوگيري از دخالت دلالان و واسطه ها که نتيجهاي جز گراني ندارد، دولت توزيع لاستيک، روغن و اقلام استهلاکي را از طريق اتحاديه انجام دهد اين تنها راهکار جهت قطع دست واسطهها و سوداگران است.

وي ادامه داد: قطع کردن دست دلالان و رفع تبعيض مهمترين خواسته ما از دولت است تا در اين شرايط سخت اقتصادي، امکان ادامه فعاليت اين قشر فراهم شود

اطلاعات تماس

  • آدرس : خیابان سرهنگ سخائی - روبروی پارکینگ امور خارجه - ساختمان شماره 40 - طبقه سوم
  • کد پستی : 1136834835

  • 66746467
    66746266
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درباره اتحادیه

اتحادیه صنف مسافربری استان تهران با توجه به وجود تصاویری از مدیران و سوابق مستند از سال 1312 نه به صورت اتحادیه بلکه به صورت حرفه ای فعالیت داشته است. در گذشته به منظور حمل و نقل کالای پستی از اتومبیل هایی با اطاق سیمی استفاده می گردید، به تدریج با شکل گیری وسائل نقلیه و ورود کامیون و اتوبوس به بازار، مدیران موسسات باربری و مسافربری با مراجعه به اداره شهربانی و شهرداری مجوز اخذ نموده و امور حمل و نقل را در کشور انجام می دادندنمایش جزئیات

مسئولین اتحادیه