‍ هزار راننده مسافربر درون شهری واکسن نزده اند

رئیس اتحادیه مسافر بری استان تهران گفت: متاسفانه ۱۰ هزار راننده مسافربری درون شهری در استان تهران، هنوز واکسن دریافت نکرده اند.

 

w1

آقای علی انصافی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: اتحادیه مسافربری درون شهری تا شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران به همه ادارات دولتی بیمارستان‌ها و شرکت‌های خصوصی خدمات رسانی می‌کند.

وی اضافه کرد: پیگیری‌های اتحادیه برای واکسیناسیون رانندگان تا این لحظه به جایی نرسیده و این در حالی است که جا به جایی کادر درمان از بیمارستان‌ها و سرویس دهی سه شیفت به آنان به عهده رانندگان اتحادیه است که کاری بسیار خطرناک است و تا امروز تعداد زیادی از رانندگان ما مبتلا به ویروس کرونا شده اند و جان خود را از دست داده اند.

انصافی گفت: در حال حاضر همه رانندگان اتوبوس، مترو و تاکسی تهران که زیر نظر شهرداری هستند واکسن زده اند.

وی افزود: اتحادیه مسافری درون شهری با تعداد ۲۰۰۰ ون، ۶۰۰۰ مینی بوس و ۲۰۰۰ اتوبوس در حال خدمتگذاری به مردم هستند که به دلیل رعایت دستور العمل‌های بهداشتی تعداد کمتری مسافر جا به جا می‌کنند.

انصافی ادامه داد: متاسفانه قیمت گذاری در این صنف سالی یک بار و از طریق مناقصه تعیین می‌شود این در حالی است که هر ماه شاهد افزایش قیمت‌ها هستیم و کار را برای رانندگان سخت کرده بطوریکه فعالیت در این صنف دیگر به صرفه نیست.

وی گفت: هزینه لوازم یدکی خودرو‌ها و افزایش قیمت لاستیک فشار زیادی به رانندگان آورده و از طرفی هم اداره مالیات و بیمه هر روز سخت گیرانه‌تر برخورد می‌کنند.

رئیس اتحادیه مسافر بری درون شهری تهران افزود: لاستیک اتوبوس که ۴ میلیون تومان بود امروز به ۱۲ میلیون تومان رسیده و قیمت خرید هر اتوبوس از ۶ میلیارد تومان به ۸ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

اطلاعات تماس

  • آدرس : خیابان سرهنگ سخائی - روبروی پارکینگ امور خارجه - ساختمان شماره 40 - طبقه سوم
  • کد پستی : 1136834835

  • 66746467
    66746266
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درباره اتحادیه

اتحادیه صنف مسافربری استان تهران با توجه به وجود تصاویری از مدیران و سوابق مستند از سال 1312 نه به صورت اتحادیه بلکه به صورت حرفه ای فعالیت داشته است. در گذشته به منظور حمل و نقل کالای پستی از اتومبیل هایی با اطاق سیمی استفاده می گردید، به تدریج با شکل گیری وسائل نقلیه و ورود کامیون و اتوبوس به بازار، مدیران موسسات باربری و مسافربری با مراجعه به اداره شهربانی و شهرداری مجوز اخذ نموده و امور حمل و نقل را در کشور انجام می دادندنمایش جزئیات

مسئولین اتحادیه