در جلسه ای با حضور رئیس و نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران

چالش های فی مابین صنوف حمل ونقل با شهرداری پیگیری شد

 
 

چالش های فی مابین صنوف حمل ونقل با شهرداری پیگیری شد

 در جلسه ای با حضور رئیس و نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران، روسای اتحادیه های صنفی و تعاونی های مرتبط با حمل و نقل درون شهری و جاده ای تهران، شمیران و پردیس، نمایندگان شهرداری تهران و اداره اماکن، چالش ها و مشکلات فی مابین فعالان حمل و نقل با شهرداری بررسی و پیگیری […]

 در جلسه ای با حضور رئیس و نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران، روسای اتحادیه های صنفی و تعاونی های مرتبط با حمل و نقل درون شهری و جاده ای تهران، شمیران و پردیس، نمایندگان شهرداری تهران و اداره اماکن، چالش ها و مشکلات فی مابین فعالان حمل و نقل با شهرداری بررسی و پیگیری شد.

در این جلسه ابتدا قاسم نوده‎فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران ضمن تاکید بر اهتمام اتاق مبنی بر رفع چالش ها و تامین بستر لازم برای فعالیت بهینه صنوف مختلف گفت:  بسیاری از چالش ها و مسائل مرتبط با اصناف در قانون نظام صنفی پیش‎بینی و تبیین شده و اتاق اصناف نیز برای فراهم شدن بستر مناسب جهت فعالیت مطلوب اصناف تمام تلاش خود را به کار می گیرد؛ اما برخی مسائل نیازمند همکاری و تعامل دیگر مراکز و ادارات مرتبط می باشد.

نوده فراهانی با اشاره به چالش های صنوف مرتبط با حمل ونقل تصریح کرد: وضعیت حمل ونقل به گونه ایی است که فعالان این حوزه با مشکلات متعدد از جمله تردد و طرح ترافیک، لوازم یدکی، تامین لاستیک، موضوع سوخت و . . .  دست به گریبان هستند که حل و فصل برخی از این موارد به همکاری، تعامل و مشارکت مراکز مرتبط از جمله شهرداری تهران گره خورده است.

رئیس اتاق اصناف تهران با تاکید بر همکاری و تعامل فی مابین شهرداری و اتاق اصناف تهران گفت: شهرداری تهران و اتاق اصناف هر دو مکمل هم هستند، همانگونه که ما به همکاری آنها نیازمند هستیم، شهرداری نیز  برای انجام بسیاری از فعالیت ها و طرح های اجتماعی و شهری به تعامل و همکاری اصناف نیاز دارد؛ پس لازمه رسیدن به بسیاری از اهداف مورد نظر در گرو مشارکت این دو نهاد می باشد.

وی با یادآوری برگزاری جلسه ‎ای با حضور شهردار تهران برای بررسی مشکلات فی مابین شهرداری و صنوف حمل و نقل گفت: در جلسه ای که سال گذشته با شهردار محترم تهران داشتیم مقرر شد برای پیگیری و بررسی کارشناسانه مشکلات صنوف حمل و نقل با شهرداری، کارگروه مشترکی بین اتاق و شهرداری تشکیل شود که بنا به دلایلی تاکنون این موضوع تحقق نیافته است؛ لذا امیدواریم ماحصل این جلسه منتج به تصمیماتی گردد که دغدغه های این صنوف زحمتکش را کاهش دهد.

در ادامه این جلسه حسین زندی رئیس کارگروه حمل و نقل در سخنانی با اشاره به موضوع جلسه مبنی بر اختلاف بین شهرداری و اتحادیه های صنفی در خصوص ماده ۳۱ و۳۲ گفت: مشکل اصلی فی مابین صنوف مرتبط با حمل و نقل و شهرداری به اختلاف نظر و تفسیر ماده ۳۱و ۳۲ برمی گردد که متاسفانه علی‎رغم گذشت ۱۱سال و تشکیل جلسات متعدد هنوز نتوانستیم به نتیجه مطلوب و درستی دست یابیم.

زندی افزود: همه اتحادیه ها بر این نظر هستند که طبق مواد مذکور شهرداری فقط می تواند بر امور حمل و نقل نظارت داشته باشد و در صورت مشاهده تخلف نیز باید به اتحادیه ها و مراکز مرتبط اطلاع رسانی نموده و حق دخالت در امور آنها را ندارد.

وی با ابراز تاسف از عدم تشکیل کارگروه تخصصی برای بررسی مشکلات فوق‎الذکر ادامه داد: در جلسه ای که سال گذشته با شهردار محترم تهران جناب آقای حناچی برگزار گردید مقرر شد کارگروهی به سرپرستی تام‎الاختیار اتاق اصناف تهران تشکیل شود تا به صورت تخصصی این مسایل را پیگیری و بررسی کند که متاسفانه تاکنون تحقق نیافته است.

در ادامه این جلسه حاضران به بیان مشکلات و نظرات خود در خصوص موضوع جلسه به شرح ذیل پرداختند:

در پایان این جلسه پس از اظهارات اسماعیل‎بیگی رئیس شورای عالی ترافیک تهران که با انتقاد و عدم تایید اعضای حاضر در جلسه رو‎به رو گردید مقرر شد هر چه سریع تر کارگروه شهرداری معرفی شود تا به همراه اعضای کارگروه اتاق اصناف تهران، چالش ها و مسائل مبتلابه صنوف حمل ونقل با شهرداری به صورت کامل و جامع حل و فصل شود.