انصافی

 

رئیس اتحادیه صنف مسافربری استان تهران تاکید کرد: متاسفانه موازی کاری های برخی از وزارت خانه های دولتی مانند وزارت کار و امور اجتماعی که افراد را به ثبت شرکت تشویق و اجازه شرکت در مناقصات مهم مسافربری در مراکز دولتی را به آنها می سپارند قابل توجه و تاسف است.

علی انصافی در این خصوص افزود: اتحادیه صنف مسافربری استان تهران اولین اتحادیه ثبت شده در ایران به سال ۱۳۱۲ تاسیس شد و حدود ۸۵ سال اعتبار فعالیت دارد، با در نظر داشتن این موضوع و افرادی که در این اتحادیه عضویت دارند متاسفانه موازی کاری های برخی از وزارت خانه های دولتی مانند وزارت کار و امور اجتماعی که افراد را به ثبت شرکت تشویق و اجازه شرکت در مناقصات مهم مسافربری در مراکز دولتی را به این افراد می سپارند قابل توجه و تاسف است.

انصافی در این رابطه افزود: جهت جابجایی افراد با سرویس های اتوبوس، مینی بوس، ون و… در کارخانجات، بیمارستانها، ارگانها، وزارت خانه ها، مدارس و مراکز دولتی باید افراد سالانه در مناقصات دولتی شرکت کنند، این در حالی است که اتحادیه با توجه به فعالیت طولانی و اعضای موجه که از فیلترهای زیادی صلاحیت‎شان مورد تایید قرار گرفته و زیر نظر اتاق اصناف و مطابق با قانون نظام صنفی که از معتبرترین قوانین کشور است فعال هستند، زمان شرکت در مناقصات و واگذاری شرایط سرویس دهی به این اعضاء، وزارت کار و امور اجتماعی اعلام می دارد که اتحادیه بایستی تحت نظارت شرکت های تازه تاسیس که حتی جا و مکان مشخصی نداشته و تنها دارای یک شماره ثبت شرکت با تعدادی کارمند بیمه شده در اختیار دارند و تنها دارای گواهینامه ثبت انجمن صنفی به موجب ماده ۱۳۱ قانون کار و امور اجتماعی را دریافت داشته اند، قرار بگیرند.

وی ادامه داد: اعضای اتحادیه باید سالانه ۶۰۰ هزار تومان جهت عضویت به این انجمن ها و کانونها پرداخت نماید تا بتواند در مناقصات دولتی شرکت داده شود، دقیقاً این به مصابه مادری است که زیر نظر کودک خردسال دستور زندگی را انجام دهد، کجای دنیا چنین بی حرمتی به فعالان اقتصادی کشورش می شود؟

انصافی با اشاره به HSEe  یا ایمنی کار بیان داشت: وزارت کار و امور اجتماعی اعلام داشته کسانی که در مناقصات دولتی شرکت می کنند بایستی ایمنی کار را اخذ کنند، در شرایطی که اتحادیه با اجرایی شدن ایمنی کار برای اعضاء نه تنها مخالفتی ندارد بلکه خود سالهاست به پیشرفته ترین حالت ایمنی کار را رعایت می کند، اما وزارت خانه بی توجه به این موضوع و اعتراض اتحادیه، حتی با برگزاری جلسات بسیار با مسئولین وزارت مانند خانم رضایی مدیریت محترم کل اداره تعاون و رفاه اجتماعی استان تهران به نتیجه مطلوبی نرسیده است ، متاسفانه در مورد ایمنی کار هم سالانه به همان شرکت مذکور بایستی ۶۰۰ هزار تومان بپردازد !!

رئیس اتحادیه صنف مسافربری افزود: طبق ماده ۹۱ قانون نظام صنفی افرادیکه تحت نظارت شهرداری‎ها یا وزارت خانه ها، پروانه بهره برداری می گیرند نیز باید از اتحادیه ها پروانه کسب اخذ نمایند. حال چرا اتحادیه با این پیشینه و قدرت قانونی باید تحت پوشش یک انجمن ابتدایی تازه تاسیس و غیر مسئول قرار بگیرد و مبالغ هنگفتی را با وجود داشتن شرایط قانونی بحق و محرز پرداخت نماید؟

انصافی تاکید کرد: از تمامی مسئولان از جمله اتاق اصناف تهران، وزارت خانه ها و … در خواست می کنم صدای بحق صنف مسافربری را بشنوند و در جهت حل این مشکل قدم بردارند.

 

اطلاعات تماس

  • آدرس : خیابان سرهنگ سخائی - روبروی پارکینگ امور خارجه - ساختمان شماره 40 - طبقه سوم
  • کد پستی : 1136834835

  • 66746467
    66746266
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درباره اتحادیه

اتحادیه صنف مسافربری استان تهران با توجه به وجود تصاویری از مدیران و سوابق مستند از سال 1312 نه به صورت اتحادیه بلکه به صورت حرفه ای فعالیت داشته است. در گذشته به منظور حمل و نقل کالای پستی از اتومبیل هایی با اطاق سیمی استفاده می گردید، به تدریج با شکل گیری وسائل نقلیه و ورود کامیون و اتوبوس به بازار، مدیران موسسات باربری و مسافربری با مراجعه به اداره شهربانی و شهرداری مجوز اخذ نموده و امور حمل و نقل را در کشور انجام می دادندنمایش جزئیات

مسئولین اتحادیه