نشست مشترک اتاق اصناف، اتحادیه های حوزه حمل و نقل با معاونت حمل و نقل شهرداری

در پی اعلام شهرداری تهران مبنی بر اخذ باربرگ جهت تردد کلیه وسایل حمل و نقل عمومی از قبیل اتحادیه های حمل ونقل درون شهری، مسافربری، موسسات توریستی، وانت بار و پیک موتوری و حمل بار سبک شهری، کمپرسی داران از شهرداری با مهدی واحد وحدت کار معاونت حمل و نقل شهرداری تهران مورخ ۱۰ […]

در پی اعلام شهرداری تهران مبنی بر اخذ باربرگ جهت تردد کلیه وسایل حمل و نقل عمومی از قبیل اتحادیه های حمل ونقل درون شهری، مسافربری، موسسات توریستی، وانت بار و پیک موتوری و حمل بار سبک شهری، کمپرسی داران از شهرداری با مهدی واحد وحدت کار معاونت حمل و نقل شهرداری تهران مورخ ۱۰ آذر ۹۷ نشستی در اتحادیه حمل ونقل درون شهری برگزار شد.

معاون محترم حمل و نقل بار و کالا با اشاره به مصوبه هیات وزیران در دولت نهم، شهرداری ها را موظف نمود تا به امور شهر از جمله تردد وسایل حمل ونقل ، طرح ترافیک ، سوخت و… بپردازند. اما امروز نگاه شهرداری تعامل و همکاری با کلیه اتحادیه های صنفی خصوصاً آندسته که در امور حمل و نقل فعالیت دارند است .

مهدی واحد وحدت کار با ارزیابی مشکلات درگیر با اتحادیه های حمل و نقل افزود: روزانه بیش از ۱۵ تا ۱۶ هرار وسیله نقلیه بار و حمل مسافر در شهر تردد دارد حال آنکه بسیاری از این وسایل هیچ گونه مجوزی از اتحادیه ها و شهرداری ها ندارند ، در شناسایی این تعداد توسط اتحادیه ها و شهرداری باعث ایجاد نظم و کنترل شهر دارد.

وی تاکیدکرد: اتحادیه ها با معرفی اعضای تحت پوشش خود و اخذ مسافر برگ و باربرگ از شهرداری بدون پرداخت کوچکترین هزینه ای عضو خود را از امکانات شهری برخوردار می کنند که البته این امکانات در سایه همکاری ایجاد می شود.

وحدت کار تاکید کرد: وظیفه اصلی باربرگ مشخص نمودن واقعی فعالیت در گردش اعضاء تحت پوشش اتحادیه هاست حال آنکه برخی تنها طرح ترافیک را اخذ یا از اتحادیه مجوز دریافت می کنند اما برای اتحادیه نقش موثری ندارند این شرایط برای افراد ذی حق و تلاشگر باید فراهم شود.

 

معاون حمل ونقل بار وکالای شهرداری تهران در ادامه افزود: به چهار طریق ممکن می توان وارد سامانه باربرگ شد؛۱-اینترنت۲-اپلیکیشن موبایل۳-#۱۳۷* ۴-دفاتر خدمات الکترونیک.

رییس اتاق اصناف تهران ضمن تاکید بر تعامل منصفانه بین اصناف و شهرداری بیان داشت : مشکلات شهری اصناف در حوزه شهرداری  سالیان  متوالیست که لاینحل باقی مانده است و تنها با یک جلسه نمی توان به نتیجه رسید لذا برای رسیدن به نتیجه مثبت و نیاز به جلسات متوالی با نگرشی مثبت و اتحاد و همکاری دارد.

قاسم نوده فراهانی در ادامه افزود: تاکنون اصناف در هر شرایطی همواره تعامل مثبت داشته اند اما بازخورد خوبی ملاحظه نکرده اند لذا لازم است شهرداری با بررسی مشکلات و معضلات گریبانگیر اصناف تعاملی منصفانه داشته باشد.

وی گفت : اصناف به عنوان بزرگترین فراکسیون کشور  طبق قانون نظام صنفی که از معتبرترین قوانین کشور است فعالیت می کند، بنابراین این قشر عظیم نه تنها باید در اجرای آئین نامه های شهرداری حقوقشان لحاظ شود بلکه باید از جهات امنیت روانی تامین باشند تا بتوانند به وظایف خود جامعه عمل بپوشانند نه اینکه هر روز توسط وزارت خانه ها ، ارگانها و سازمانهای مختلف قوانینی تصویب شود و بای اصناف بحران ایجاد کنند.

در ادامه روسا و نمایندگان صنوف مرتبط با این نشست به ایراد موضوعات مورد نظر خود پرداخته و هر کدام پیشنهاداتی را ارائه نمودند.

شایان ذکر است در این جلسه مقرر شد کارگروهی جهت پی گیری موضوعات مطروحه تشکیل شود و آقای حسین زندی به عنوان رئیس این کارگروه انتخاب شد.

در پایان اتحادیه حمل و نقل  درون شهری یک جلد کلام الله مجید به حاضرین اهدا نمود.

اطلاعات تماس

  • آدرس : خیابان سرهنگ سخائی - روبروی پارکینگ امور خارجه - ساختمان شماره 40 - طبقه سوم
  • کد پستی : 1136834835

  • 66746467
    66746266
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درباره اتحادیه

اتحادیه صنف مسافربری استان تهران با توجه به وجود تصاویری از مدیران و سوابق مستند از سال 1312 نه به صورت اتحادیه بلکه به صورت حرفه ای فعالیت داشته است. در گذشته به منظور حمل و نقل کالای پستی از اتومبیل هایی با اطاق سیمی استفاده می گردید، به تدریج با شکل گیری وسائل نقلیه و ورود کامیون و اتوبوس به بازار، مدیران موسسات باربری و مسافربری با مراجعه به اداره شهربانی و شهرداری مجوز اخذ نموده و امور حمل و نقل را در کشور انجام می دادندنمایش جزئیات

مسئولین اتحادیه